< Terug naar overzicht

Sauna Entree - Thermen Sauna Papendrecht

Sauna Entree - Thermen Sauna Papendrecht
Sauna Entree - Thermen Sauna PapendrechtSauna Entree - Thermen Sauna PapendrechtSauna Entree - Thermen Sauna PapendrechtSauna Entree - Thermen Sauna Papendrecht
Thermen Sauna Papendrecht, Papendrecht
€ 25,00
hele dag
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen
  • Betalen met cadeaukaart op locatie

Over de belevenis

Geniet van een heerlijke dag naar de sauna!

Over de locatie

Thermen Sauna Papendrecht (SWG)
Thermen Sauna Papendrecht, onderdeel van Select Wellness Group, is een met veel creativiteit en modern technisch vernuft ingericht saunacomplex waar je volop van je saunabad kunt genieten.

Tot je beschikking staan onder andere diverse saunacabines, stoombad, infraroodcabine, voetenbad, whirlpool, afkoelmogelijkheden en een schitterend 220 m2 groot zwembad. Bovendien vind je buiten een traditionele Lapse kota, die houtgestookt is. Als je genoten hebt van alle saunafaciliteiten, kunt je nog heerlijk ontspannen in de sfeervolle rustruimtes. Een wandeling door de romantisch aangelegde tuin is ook een ideale manier om even tot rust te komen of af te koelen tussen de saunagangen door.

Beauty
In de beauty- en zonnestudio kunt je je heerlijk laten verwennen met lichaamspakkingen, een gezichtsmasker of hand- en voetbehandelingen. Natuurlijk kun je ook een paar minuten onder de turbobruiner voor een gezond en zomers kleurtje. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf worden gereserveerd.

Restaurant
In de gezellige bar en in het sfeervolle restaurant zal je je snel thuis voelen. Je kunt hier genieten van een breed assortiment aan dranken, een uitgebreide lunch of een smakelijk diner. Natuurlijk kunt je ook een kopje koffie of een goed glas wijn drinken bij de openhaard.

Bijzonderheden
Tweede dinsdag van de maand ‘badkleding mag dag’

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 10.300 – 23.00 uur


Thermen Sauna Papendrecht
Douwes Dekkerlaan 1a
3351 CH   Papendrecht
Nederland

+31 (0) 78 – 6153736
info@thermenpapendrecht.nl